Υπηρεσίες


Περιγραφή
 

Η OLYMPUS PATH βασιζόμενη στην πενταετή πείρα της σε θέματα οργάνωσης και υλοποίησης αθλητικών, υπαιθρίων δραστηριοτήτων και βασιζόμενη στο μεγάλο δίκτυο συνεργατών της αναλαμβάνει και οργανώνει τέτοιου είδους δραστηριότητες.

  • Διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων
  • Διαχείριση και υλοποίηση υπαιθρίων δραστηριοτήτων
  • Διοργάνωση αγώνων ορεινού τρεξίματος (trail run)
  • Διοργάνωση αγώνων ορεινής ποδηλασίας(mountain bike)
  • Διοργάνωση αγώνων τρεξίματος πόλεων (city trails)
  • Camps (σεμινάρια) χειμερινού βουνού, snowboard, αναρρίχησης βράχου.
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα.
  • Ολοκληρωμένες προτάσεις σχεδιασμού και προώθησης κάθε είδους αθλητικής δραστηριότητας.
  • Διοργάνωση και υλοποίηση εταιρικών εκδηλώσεων
  • Παιδικά προγράμματα
 

Event Management Portfolio

FAETHON OLYMPUS MARATHON

www.faethonolympusmarathon.gr

Faethon Olympus Marathon Το όραμα για τη διοργάνωση ενός μαραθωνίου ορεινού τρεξίματος στον θεσσαλικό Όλυμπο πήρε σάρκα και οστά το 2012.

Τον Ιούλιο του 2012 διοργανώθηκε ο 1ος FAETHON OLYMPUS MARATHON "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ" στον Κοκκινοπλό Ελασσόνας: συμμετείχαν 90 αθλητές από όλη την Ελλάδα και πάνω από 400 άτομα επισκέφτηκαν τον Κοκκινοπλό.

Η άψογη διοργάνωση σε συνδυασμό με την ιδιομορφία της διαδρομής και το φυσικό κάλος του θεσσαλικού Όλυμπο σύντομα τον κατέταξαν ανάμεσα στους κορυφαίους ορεινούς μαραθωνίους της χώρας μας.

Την αμέσως επόμενη χρονιά 2013 ψηφίστηκε από κοινό και αθλητές ανάμεσα στους 3 καλύτερους μαραθωνίους μέχρι 50 χιλ μια διάκριση που κατακτά πλέον κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα.

Το 2015 στο αγώνα συμμετείχαν πάνω από 320 άτομα και περίπου 1000 επισκέπτες ήρθαν στον Κοκκινοπλό στο διήμερο των αγώνων.

Θέλοντας πλέον να δώσουμε τη δυνατότητα σε λιγότερο έμπειρους δρομείς να νιώσουν τη μαγεία του μυθικού βουνού διοργανώσαμε δύο ακόμα αγώνες μικρότερης απόστασης και δυσκολίας

Τον FAETHON TRAIL: 13KM 600+

Τον RUPICAPRA: 20KM 1500+

Με την προσθήκη και των δυο αυτών αγώνων ο F.O.M. διαμορφώθηκε σε ένα αγωνιστικό διήμερο που προσελκύει πλήθος αθλητών και θεατών.

Πλέον ο FAETHON OLYMPUS MARATHON χάρη στην προσφορά των εθελοντών, τη συνεργασία τοπικών αρχών και χορηγών προσελκύει αθλητές από όλο τον κόσμο, προβάλει τον Θεσσαλικό Όλυμπο ως τόπο αθλητικού τουρισμού και αποτελεί αναμφισβήτητα το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού για τον Θεσσαλικό Όλυμπο.

Στηριζόμενοι στη ανταπόκριση ολοένα και περισσότερων αθλητών και τη συνεχιζόμενη στήριξη εθελοντών και χορηγών θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το όραμα μας και να προβάλουμε τον Θεσσαλικό Όλυμπο μέσα από δραστηριότητες που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.